Avisos
Tauler d'anuncis
Notícies
 • escut Col·labora amb la revista Municipium Sigarrense 03.05.2019

  Per la festa major d’enguany publicarem la sisena edició de la revista Municipium Sigarrense. Tothom que estigui interessat en participar i aportar les seves creacions, ens les pot fer arribar a través de correu electrònic a la direcció cmas2@xtec.cat

  Recordeu que els diferents apartats de la revista que podeu fer-nos arribar, abans del 22 de juny, són els següents:

  Apartat històric (memòria històrica del municipi i entorns, antigues o actuals)

  Apartat fotogràfic (imatges del municipi i entorns, antigues o actuals)

  Apartat creatiu literari (composicions literàries pròpies)

  Apartat creatiu artístic (dibuixos relacionats amb el nostre municipi tant a nivell infantil com adult)

  Animeu-vos a participar-hi!

 • Convocatòria de 2 llocs de treball de caràcter temporal 20.04.2019

  Bases de la convocatòria del procés selectiu per proveir 2 llocs de treball de caràcter temporal, a la brigada municipal, del Pla d'Ocupació municipal de l'Ajuntament dels Prats de Rei, finançat amb càrrec al "Programa complementari de millora de la ocupabilitat 2019-2020" aprovat per la Diputació de Barcelona. Aquestes bases regulen el procés de selecció de 2 treballadors/es per a la brigada municipal en desenvolupament del "Programa complementari de millora de la ocupabilitat, 2019-2020", línia 2, de suport a la millora de la ocupabilitat per apetits municipis, en el marc del "Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019".

 • Śigaŕa Segarra. Cruïlla entre Ibèria i Hispània. 08.04.2019

  L’Ajuntament dels Prats de Rei, el Museu Municipal Josep Castellà i Real i el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia us conviden a la presentació del catàleg de l’exposició:
  Śigaŕa Segarra. Cruïlla entre Ibèria i Hispània.
  L’acte tindrà lloc el dijous 11 d’abril de 2019, a les set de la tarda, a l’Adoberia J. Bella-Bernades (c. Dr. Joan Mercader 3, Igualada).

 • escut Convocatòria de cursos adreçada prioritàriament a treballadors/es en actiu. 03.02.2019

  El Centre de Formació Professional d’Automoció (CFPA)  de Martorell és un centre públic adscrit al Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

  Està especialitzat en el  sector de l’automoció i impulsa programes de formació professional per a l’ocupació i formació professional a demanda de les empreses, segons les necessitats reals que aquestes tinguin.

   

Més notícies
Agenda
Finestra Única Empresarial