Compte enrere per a la primera representació del Pessebre Vivent, als Prats de Rei

Dimecres, 13 de desembre de 2023
El nucli urbà dels Prats de Rei ja és a punt d'acabar la seva metamorfosi nadalenca. Com cada desembre, des de ja fa 52 anys, es transforma de dalt a baix per acollir la màgia del Nadal. Concretament, serveix d'escenari immillorable per acollir les representacions del Pessebre Vivent, un espectacle on els actors parlen de viva veu i que compta amb una música pròpia, obra de Mn. Valentí Miserachs. Aquestes són dues de les característiques que el fan únic. 
 
El mercat de l'antiga Palestina i la seva gent, l'anunciació de l'àngel Gabriel, el naixement de Jesús a la cova, l'adoració dels pastors o la cort del rei Herodes són algunes de les escenes que s'hi poden veure. També es pot conèixer de prop uns quants oficis antics i presenciar un quadre d'un costum tan català com és fer cagar el Tió. Tot plegat, arrodonit al final amb la degustació d'una bona torrada i un tall de fuet a la vora del foc.
 
Les representacions del Pessebre Vivent dels Prats de Rei seran els dies 17 i 26 de desembre, i 1, 6 i 7 de gener. Comencen puntualment a les 18.30 h i tenen aforament limitat, ja que no es tracta d'un recorregut lliure. Per això es recomana adquirir prèviament les entrades al web www.acrsigarra.cat/pessebreprats i assegurar-se els tiquets per al passi escollit.
 
 
Darrera actualització: 13.12.2023 | 12:17