Salutació de l'Alcaldessa

Benvolgudes persones pradenques, 

Ens fa molta il·lusió saludar-vos com a nou equip de govern del nostre poble, Els Prats de Rei. 

Encetem un nou govern local, que entomem amb il·lusió, entusiasme i determinació pel nostre encàrrec principal: fer dels Prats de Rei un lloc amb millor qualitat de vida per a les persones pradenques, satisfent les seves necessitats i construint un poble més solidari, sostenible i actiu. I ho volem fer amb i per a les persones pradenques.

Som un equip cohesionat, fort i valent, amb voluntat transformadora i orientada a la ciutadana. Cadascun de nosaltres que hi forma part el complementa per les seves habilitats, les seves competències i les seves experiències.

Així doncs, tant jo mateixa com els companys i les companyes de govern ens posem des d’ara mateix a disposició de totes i cadascuna de les persones pradenques. Perquè volem comptar amb totes vosaltres i volem que vosaltres també compteu amb tots i totes nosaltres.

Encetem, doncs, un nou període on posarem Els Prats de Rei al centre de tot, amb una mirada social, ecologista i feminista, i on ens comprometem a treballar amb la màxima transparència i a fer partícip a les persones vilatanes amb la presa de decisions.

Aquest serà, també, un govern rotundament convençut en la lluita per la igualtat i l’equitat i, per mi especialment, és un gran honor i un orgull ser nomenada l’ alcaldessa dels Prats de Rei. Una responsabilitat que afronto amb fortalesa i que no només ha de ser un orgull per a totes les persones sinó que també un mirall per les futures generacions que han de sentir-se fortes i empoderades. Ara és el moment de les dones i aquest consistori n’és un exemple amb la paritat que la representa.

La comunicació és un dels pilars fonamentals en aquest nou govern i, per aquest motiu, respectar el com vol rebre la informació la persona vilatana és imprescindible. Però també ho és facilitar la informació i transparència d’aquest ajuntament a través de l’actualització de la present pàgina web i en les seves xarxes socials tals com Facebook i Instagram (ajuntamentelspratsderei).

Per acabar, vull dirigir-me a totes les persones pradenques. El  28 de maig de 2023 vau fer-nos confiança absoluta. Gràcies per fer-ho possible. Estimo el nostre poble i aquest és el motor principal que tenim plegats per a treballar per un Prats de Rei millor. Em comprometo a treballar amb dignitat, amb honradesa, amb integritat i transparència, però també amb generositat per a tothom. Som un poble divers on el  respecte a la diferència ens fa grans com a poble i com a persones. Els valors republicans de llibertat, igualtat i fraternitat seran la base de les nostres polítiques i el progrés social i la radicalitat democràtica serà la nostra bandera perquè entenem que ara és allò que la ciutadania demana més que mai.

És per a mi, doncs, un honor ser la vostra alcaldessa. Gràcies per la confiança i ara, toca treballar de valent per a cuidar de la nostra terra i la seva gent.

Visca Els Prats de Rei!

Carla Casas Valls
Alcaldessa dels Prats de Rei

 

Darrera actualització: 8.08.2023 | 11:04
Darrera actualització: 8.08.2023 | 11:04