Diumenge, concert de violins i calçotada popular als Prats de Rei

Dimarts, 5 de març de 2024

Aquest diumenge, 10 de març, els Prats de Rei gaudirà d’una agenda completa pensada per a tothom. Per una banda, es realitzarà un concert de violins, i de l’altra, es celebrarà la calçotada popular que organitza d’ADF Els Prats de Rei

A les 13h, a l’Església Santa Maria dels Prats de Rei comptarà amb 50 violinistes infantils i juvenils del mètode Suzuki, que oferiran el seu concert final fruit de l’intercanvi de l’Escola Musicaire i l’Aula Suzuki 4 Cordes. L’actuació és oberta a tot el públic.

Seguidament, a les 14h, la Sala Polivalent acollirà la 5a calçotada popular que organitza l’ADF Els Prats de Rei.

El menú de la calçotada té un cost de 25€, i consta de calçots amb la seva salsa, botifarra i cansalada amb cigrons i amanida, postres, pa, vi, cava, aigua, cafè i gotes. També s’oferirà un menú alternatiu de 12€, de macarrons, botifarra i cansalada. 

Els diners recaptats aniran destinats a poder obtenir un remolc cisterna, ja que actualment l’entitat no disposa de cap mitjà per poder donar resposta immediata davant qualsevol incendi.

Acte seguit hi haurà bingo. Tothom que hi vulgui participar, cal que compri el tiquet al Bar la Flor de la Segarra i Cal Ramonet, o bé a través del número de Whatsapp 660 95 80 29.

Hi col·laboren l’Associació Cultural Recreativa Sigarra i l’Ajuntament dels Prats de Rei.

 

Darrera actualització: 5.03.2024 | 14:09