El MNACTEC Bus porta la seva exposició itinerant i tecnològica als Prats de Rei

Dilluns, 29 de gener de 2024

El MNACTEC BUS visita de divendres 2 fins diumenge 4 de febrer els Prats de Rei. Es tracta d’un projecte museístic de caràcter itinerant impulsat pel Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC).

El bus MNACTEC és un espai interactiu i tecnològic que convida a viatjar al passat, el present i el futur de la nostra societat, per a endinsar-se d'una forma innovadora en temes com els avenços tecnològics, la transició energètica, la cultura, el transport o el patrimoni industrial.

Es situarà davant la piscina municipal dels Prats de Rei i es podrà visitar el divendres 2, de de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h, i dissabte i diumenge de de 10:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h. L’entrada és gratuïta i oberta a tot el públic.

L’objectiu del projecte és impulsar una nova forma de difondre el coneixement científic i tecnològic a les noves generacions amb formats innovadors, experiències participatives i amb perspectiva de sostenibilitat mediambiental i un marcat caràcter social. El MNACTEC té com a un dels seus objectius apropar la seva exposició al públic geogràficament distant, prioritzant les poblacions del medi rural de Catalunya.

 

Darrera actualització: 29.01.2024 | 19:11