L'Ajuntament dels Prats de Rei adjudica les obres de la piscina municipal

Divendres, 24 de març de 2017 a les 17:25

El passat dilluns dia 20 de març, l’Ajuntament dels Prats de Rei, va adjudicar les obres d’arranjament de la piscina municipal, a l’empresa Tehorsa, Técnicas del Hormigón Armado, S.A.,  per un import de 109.598,29€. 

El termini d’execució de l’obra està previst en dos mesos i està previst que s’iniciïn a principis del mes d’abril. Aquesta obra compta amb un ajut concedit per part de la Diputació de Barcelona, el qual farà possible que es pugui adequar aquest equipament.

Ja fa molts anys que la piscina municipal necessitava d’una adequació i la prioritat de l’Ajuntament era adequar-la en aquest mandat. La profunditat del vas actual és excessiva i per això, el projecte contempla disminuir-la, així com substituir els revestiments i paviments interiors existents. També es substituirà el paviment de la zona de platja ja que es troba força malmès.

D’aquesta manera, es milloren substancialment les condicions de sostenibilitat, accessibilitat i seguretat de la instal·lació. L’objectiu del consistori és el d’assolir dos objectius principals i molt importants: un consum inferior d’aigua i de costos de manteniment i una major seguretat pels usuaris fent més còmode el desplaçament per l’interior de la piscina.

Segons declaracions del Regidor d’Esports, Toni Gallego, “amb la substitució dels paviments interiors de la piscina per nous materials antilliscants, aconseguim una major seguretat i confort per als banyistes”. I, afegeix que “amb aquesta actuació també eliminem els graons d’accés al recinte de platja, aconseguint així una millora significativa a nivell d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda”. Cal dir que també està prevista la substitució de la tanca perimetral per una de nova.

Darrera actualització: 15.06.2022 | 09:24