Nova edició del concurs de fotografia dels Prats de Rei

Dijous, 9 de maig de 2024

Amb l’objectiu de fomentar i premiar l’art de la fotografia, i obtenir un conjunt d’imatges fotogràfiques com a fons documental municipal propi, l’Ajuntament dels Prats de Rei impulsa una nova edició del concurs de fotografia del municipi. El termini de lliurament finalitza el 20 de juny de 2024.

Enguany hi haurà tres categories: Racons de Prats (en color), Racons de Prats (en blanc i negre) i fotografies en primer pla. 

Qualsevol persona aficionada o professional de la fotografia que accepti les bases del concurs hi pot participar, i per a la inscripció de menors d’edat, és necessària l’autorització expressa dels pares o tutors legals.

Les fotografies cal que estiguin presentades en paper amb una mida mínima de 18x24 i màxim de 30x40. A més, caldrà enviar-les també per instància genèrica a través de la web pratsderei.cat; no s’acceptaran les fotografies digitals enviades a través de correu electrònic.

Hi haurà un premi per categoria, de 100 euros cadascun. Només es poden presentar 2 fotografies per concursant i categoria, i cada participant pot optar a un màxim de dues categories.

 Podeu consultar la resta de bases del concurs al document adjunt.

 

Darrera actualització: 9.05.2024 | 19:13