Festa Major 2023

Dilluns, 7 d’agost de 2023

Benvolgudes persones pradenques,

Ja som a les portes de la nostra Festa Major que, amb il·lusió acollirem del dia 12 al 16 d’agost.

Aquesta festa ens permet retrobar-nos amb diverses persones i celebrar plegats els diferents actes que s’organitzen. Enguany, les diferents activitats han estat fruit de les propostes sorgides de les sessions participatives que vàrem realitzar durant el mes de maig i això significa que durem a terme una Festa Major amb i per a les persones pradenques. Perquè entenem que ha de ser la festa de tothom.

Per això, hi ha activitats per a tot tipus de públic segons edat, interessos i motivacions. Un repte al qual esperem que gaudim junts.

Enguany, veureu alguns canvis en l’organització com el fet que l’entrada a totes les activitats a la pista de la Cooperativa seran de lliure accés (sense reserva de taula i cadires). Propostes que sorgeixen amb l’anhel de ser més accessible i equitatiu per a tothom.

Us convido doncs, a gaudir d’aquests dies i que ens ajudeu a fer lluir el poble tot engalanant els vostres balcons i finestres amb les banderes dels Prats de Rei. També us demano respecte amb l’entorn tot utilitzant les papereres i comprensió per què les activitats organitzades sovint requeriran de talls de carrers i sorolls en horaris fora dels habituals.

Estic convençuda que la vostra comprensió i ganes de col·laborar faran d’aquesta festa, un bonic moment per celebrar plegats la nostra festa, la Festa Major dels Prats de Rei 2023.

Tan jo mateix com l’equip de govern actual, us desitgem, molt Bona Festa Major!

 

Carla Casas i Valls

Alcaldessa

Els Prats de Rei

 

Darrera actualització: 7.08.2023 | 22:45