Visitem l'exposició de Pessebres dels Prats de Rei

Dijous, 28 de desembre de 2023

Aquest dimecres 27 de desembre, s’ha celebrat la visita a l’exposició de Pessebres dels Prats de Rei. Es tracta d’una activitat sorgida de la Comissió de Festes que ha estat possible gràcies a totes les persones que han obert casa seva per a ensenyar els seus pessebres.

Les famílies participants han estat:

  • Casa de l’Antoni Maria Saumell: ens ha explicat que cada any construeix i ornamenta ell mateix les cases. Els nens i nenes li han preguntat què feia amb les cases de l’any passat i ens ha comentat que les guarda totes. Per l’Antoni Maria és una tradició arrelada des de fa molt de temps.
  • Casa de la família Soto - Martí: amb figures de més de 100 anys, herència de l’àvia de la Judit, i faldó fet per la Vinyet i la Isona. La cova està feta amb xapa Corten que el mateix Gerard ha construït. Tota la família manté aquesta tradició amb molta il·lusió.
  • Casa de la Gemma García: cada any varia la disposició del pessebre i de cada element. Per ella el Nadal és una data màgica on deixa volar la seva creativitat i la seva imaginació. La Gemma ens va explicar que cada any tria una temàtica diferent per a decorar la seva casa i va regalar a cada nen i nena un picarol, temàtica d’enguany.
  • Casa de la família Duocastella- Gallego: des de fa molt temps, quan els nens eren petits, van començar a fer el seu pessebre amb figures de Playmòbil. Poc a poc i amb el pas dels anys aquest pessebre ha anat augmentant. Hi han incorporat personatges dels Pastorets de Calaf, un volcà fet per ells mateixos que representa l'infern i el palau del rei Herodes. Durant la visita va estar present la música del Pessebre Vivent dels Prats de Rei. 

Felicitem a totes les famílies participants!

 

Darrera actualització: 28.12.2023 | 07:41